Obuolių ir aviečių trupininis apkepas

AUTORIUS:
Auksė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Obuolių ir aviečių trupininis apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 valg. šaukštas sviesto,
55 g rudojo cukraus,
50 g sviesto,
6 - 8 obuoliai,
2 valg. šaukštai miltų,
220 g cukraus,
60 ml vandens,
4 valg. šaukštai avižinių dribsnių,
150 g šviežių arba šaldytų aviečių,
2 valg. šaukštai kokoso drožlių (jei patinka).
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Indą apkepui ištepkite sviestu. Nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius, cukrų, vandenį ir cinamono lazdelę kaitinkite puode, kol užvirs, ant nedidelės ugnies. Maišydami mediniu šaukštu virkite, kol obuoliai suminkštės.Trupininiam sluoksniui į nedidelį dubenį dėkite kambario temperatūros sviestą su cukrumi ir miltais ir pirštais trinkite ingredientus, kol jie susimaišys ir taps rupia trapia mase. Ten pat įtrupinkite sausainius, suberkite avižas ir kokoso drožles – išmaišykite. Nukoškite obuolius, išimkite cinamono lazdelę ir pusę kiekio pilkite į kepimo indą. Ant obuolių berkite pusę kiekio aviečių, tada likusius obuolius ir vėl avietes .Ant viršaus suberkite trupininę masę ir pašaukite 25 minutėms į orkaitę. Patiekite su ledais (jei patinka). Pati valgau su ledais.
AUTORIUS: Auksė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ytja
2019-04-29 12:05
Prie ingridientų nieko nerašo apie sausainius oeigoje rašo sutrumpinti į tešlą.. Neišsamus receptas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital