Obuolių duona

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Obuolių duona
Obuolių duona
Obuolių duona
Autorius apie receptą: Labai lengvai pagamina, be galo gardi obuolių duona. Labai lengvai pagamina, be galo gardi obuolių duona. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai obuolių
300 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų kefyro
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
50 gramų sviesto
1 šaukštelis malto cinamono
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Ištirpinkite sviestą.
2.
Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius, cinamoną ir druską.
3.
Kitame dubenyje ištirpintą sviestą sumaišykite su kefyru ir įmuškite kiaušinį. Išmaišykite.
4.
Obuolius supjaustykite plonomis skiltelėmis.
5.
Į miltų mišinį po truputį supilkite skystus ingredientus ir mediniu šaukštu maišykite tešlą, kol išeis vientisa tešla. Sudėkite supjaustytus obuolius. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
6.
Kepkite 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.
AUTORIUS: Anželika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
:)
2022-03-04 09:51
O prie ko čia Užgavėnės? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital