Obuolių desertas su jogurtu ir trupiniais

AUTORIUS:
Aušrinė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Obuolių desertas su jogurtu ir trupiniais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 obuoliai
500 ml natūralaus jogurto
200 g sausainių
4 v. š. cukraus
3 v. š. medaus
2 v. š. rudojo cukraus
cinamonas
malti gvazdikėliai
maltas kardamonas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius nulupau, išėmiau sėklalizdžius ir supjausčiau didelėmis skiltelėmis. Obuolius sudėjau į kepimo indą, užpyliau medumi, apibarsčiau ruduoju cukrumi, cinamonu, gvazdikėliais, kardamonu, įpyliau į kepimo indą šiek tiek vandens ir apie 10 min. kepiau 150 laipsnių temperatūros orkaitėje (obuoliai turi suminkštėti, bet nepasileisti į košę). Dalimi paruoštų obuolių išklojau lėkščių apačias, ant viršaus užtrupinau sausainių, supyliau su cukrumi sumaišytą jogurtą ir uždėjau dar šiek tiek obuolių. Skanus ir paprastas desertas.
AUTORIUS: Aušrinė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital