Minkšti obuolių blynai

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Minkšti obuolių blynai
Autorius apie receptą: Gardūs obuolių blyneliai kitaip. Gardūs obuolių blyneliai kitaip. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų miltų
300 gramų obuolių
220 mililitrų pieno
100 gramų cukraus (apytikriai, pagal obuolių saldumą)
1 vienetas kiaušinių
50 gramų sviesto
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį cinamono
pagal poreikį cukraus pudros (pabarstymui)
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuolius nulupti ir smulkiai supjaustyti.
2.
Sviestą išlydyti.
3.
Inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius, druską, cinamoną. Supilti sviestą, įmušti kiaušinius, vanilės ekstraktą, pieną. Gerai išmaišyti. Tešla neturi būti skysta. Įmaišyti obuolius. Į tešlą galimą dėti sirupo, apelsinų žievelės ir t.t.
4.
Su šaukštu dėti šiek tiek tešlos į įkaitintą aliejų ir kepti apie 2 min iš abiejų pusių. Iškeptus sudėti ant popierinio rankšluosčio, kad šiek tiek nusausinti.
5.
Prieš pateikiant apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital