Obuoliniai sausainiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Obuoliniai sausainiai
Obuoliniai sausainiai
Obuoliniai sausainiai
Obuoliniai sausainiai
Autorius apie receptą: Minkštučiai, purūs, trapūs ir kvepiantys obuoliais. Štai tokie mano savaitgalio kepiniai. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepiau visą skardą sausainių. Užtruksite Minkštučiai, purūs, trapūs ir kvepiantys obuoliais. Štai tokie mano savaitgalio kepiniai. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepiau visą skardą sausainių. Užtruksite gaminant apie 15 min + 15 min, kol sausainiai keps. Receptą radau kulinariniame žurnale „Virtuvė nuo...iki...“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 stiklinės kvietinių miltų
1.5 stiklinės obuolių (kubeliais pjaustytų)
160 gramų sviesto (kambario temperatūros, galite naudoti ir margariną)
0.5 stiklinės cukraus
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi. Įmušame kiaušinį ir gerai išmaišome. Įsijojame miltus, kepimo miltelius ir druską. Gerai išmaišome.
2.
Obuolius nulupame ir supjaustome kubeliais. Įmaišome į tešlą.
3.
Sausainius formavau drėgnomis rankomis, galite tešlą kabinti šaukštu, bet man rankomis buvo patogiau. Sudedame sausainius į kepimo popieriumi išklotą skardą.
4.
Kepame iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 min, kol sausainiai iškeps ir gražiai apskrus.
Patarimai:
Stiklinė 200 ml.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital