Obuoliniai čirviniai vafliai

AUTORIUS:
Loreta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 108)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 108)
Obuoliniai čirviniai vafliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kiaušiniai
2 stiklinės miltų
150 g cukraus (arba pagal skonį)
0,5 stiklinės gazuoto mineralinio vandens
50 g sviesto
1 šaukštelis kepimo miltelių
4 obuoliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Kiaušinius išsukame su cukrumi. Dedame tirpintą ir atvėsintą sviestą, miltus, kepimo miltelius ir mineralinį vandenį. Gerai išmaišome tešlą. Obuoliųs nulupame, išimame sėklalizdžius, susmulkiname arba sutarkuojame. Juos sudedame į tešlą ir išmaišome. Turi gautis riebios grietinės tirštumo tešla (jeigu būtų tirštesnė, įpilkite dar truputį gazuoto vandens arba pieno, o jeigu skystesnė - įdėkite dar šiek tiek miltų). Kepame specialioje keptuvėje, kol gražiai paruduoja. Skanaus!
AUTORIUS: Loreta
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital