Obuoliniai čirviniai vafliai

AUTORIUS:
Loreta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 111)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 111)
Obuoliniai čirviniai vafliai
Autorius apie receptą: Labai rudeniški ir skanūs čirviniai blynai - vafliai su obuoliukais. Mes juos valgome vienus, su uogiene ar jogurtu. Labai rudeniški ir skanūs čirviniai blynai - vafliai su obuoliukais. Mes juos valgome vienus, su uogiene ar jogurtu. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų (apytikriai)
150 gramų cukraus (ar pagal skonį)
50 gramų sviesto
1 šaukštelis kepimo miltelių
4 vienetai obuolių
0.5 stiklinės gazuotas mineralinis vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sviestą ištirpiname ir paliekame pravėsti.
2.
Kiaušinius išsukame su cukrumi. Plona srovele, nuolat maišant, supilame sviestą. Beriame miltus, kepimo miltelius, pilame mineralinį vandenį. Gerai išmaišome.
3.
Obuoliųs nulupame, išimame sėklalizdžius, susmulkiname arba sutarkuojame. Juos sudedame į tešlą ir išmaišome. Turi būti riebios grietinės tirštumo tešla (jeigu būtų tirštesnė, įpilkite dar truputį gazuoto vandens arba pieno, o jeigu skystesnė - įdėkite dar šiek tiek miltų).
4.
Kepame įkaitintoje čirvinių blynų keptuvėje, kol gražiai paruduoja. Skanaus!
Patarimai:
Matavimui naudojau 250 ml stiklinę.
AUTORIUS: Loreta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital