Obuoliai tešloje

AUTORIUS:
Kauno Grūdai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Obuoliai tešloje
Obuoliai tešloje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai obuolių (didesnių arba 6 mažesnių, saldžiarūgščių)
200 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C)
250 mililitrų aliejaus
2 vienetai kiaušinių
120 mililitrų kefyro
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas cukraus pudros
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis cinamono
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius išplakite su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi. Tada įmaišykite kefyrą, kepimo miltelius, miltus.
2.
Obuolius supjaustykite griežinėliais, pamerkite juos į tešlą ir iškart dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų. Gruzdinkite ant nedidelės ugnies, kol tešla apskrus, kiekvieną pusę po maždaug 1 minutę.
3.
Išgriebtus griežinėlius pabarstykite cinamonu ir cukraus pudra.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital