Obuoliai tešloje

AUTORIUS:
Vanda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 110)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 110)
Obuoliai tešloje
Autorius apie receptą: Skanutėlis rudeniškas desertas mažiems, ir dideliems - tešloje kepti obuoliukai. Tinka ir saldesnis, ir rūgštesni - kokios labiau mėgstate. Svarbu rinktis standžius obuolius, Skanutėlis rudeniškas desertas mažiems, ir dideliems - tešloje kepti obuoliukai. Tinka ir saldesnis, ir rūgštesni - kokios labiau mėgstate. Svarbu rinktis standžius obuolius, kad iškepti jie laikytų formą ir neištežtų. (...daugiau) Vanda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
pagal poreikį obuolių
2 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė pieno
2 vienetai kiaušinių (mažų arba 1 didelio)
1/4 stiklinės cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1/4 šaukštelio druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Tešlai kiaušinius, pieną, cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, miltus, druską išplakti iki vienalytės masės.
2.
Iš obuolių išimti sėklalizdžius (obuolių neperpjaunant, patogiausia tą daryti specialiu įrankiu ar nedideliu aštriu peiliu įšpjaunant viduriuką.) ir obuolius supjaustyti griežinėliais.
3.
Keptuvėje įkaitinti aliejaus tiek, kad įdėjus kepti žiedus, juos apsemtų bent iki pusės.
4.
Griežinėlius merkti į tešlą ir dėti į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepti kol gražiai pagels (apie 3-4 min.), jei neapsemia viso, kepimo viduryje apversti. Kepti, kol apskrus.
5.
Išėmus leisti nuvarvėti ant servetėles. Apibarstyti cukraus pudra ir tiekti ant stalo. Skanaus!
Patarimai:
Matavimui naudojau 200 ml stiklinę.
AUTORIUS: Vanda
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (10)
Loreta
2021-09-21 14:41
Puikus receptas ATSAKYTI
Sandra
2018-08-28 22:12
Gaminsiu ir as rytoj. Bet pagaminusi juos dar pamirkysiu viena sona sokolade, turetu buti skanu. ATSAKYTI
Rima
2018-08-11 21:17
Siandien kaip tik kepiau - super skanestas! ATSAKYTI
Dancingmum
2018-08-05 19:11
Pasaka ATSAKYTI
Asta
2018-07-09 15:47
Labai skanu! Ka tik isbandziau. ATSAKYTI
vika
2012-09-25 15:37
pasigaminau tai buvo labai skanu ir neprisigėrė aliejaus visiskai =D ATSAKYTI
R
2012-03-03 15:01
Atrodo kaip varskes spurgos:p turiu lb daug obuoliu, reikes pabandyt iskept:) ATSAKYTI
rita
2011-03-28 21:27
mano mama ipila kazkiek degtines, kad kepant tesla neprigertu riebalu :) ATSAKYTI
gabi
2010-10-23 16:33
labai skanu, ir neprisigeria tesla aliejaus ATSAKYTI
Aurelija
2010-08-02 11:47
Atrodo visai skaniai, reikia pasigaminti ;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital