Obuoliai kepti su uogiene ir cinamonu

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Obuoliai kepti su uogiene ir cinamonu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 obuoliai
2 v. š. razinų
6 v. š. uogienės
1 a. š. cinamono
3 v. š. sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą išlydyti, sudėti kitus įdaro komponentus, išmaišyti.
Obuolius nuplauti, išimti sėklalizdžius, sudėti įdarą ir kruopščiai suvynioti į foliją.
Padėti ant grotelių ir kepti, tikrinant iešmeliu, ar jau minkšti.
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital