Nuostabusis tortas "Advokatas"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Nuostabusis tortas "Advokatas"
Nuostabusis tortas "Advokatas"
Nuostabusis tortas "Advokatas"
Autorius apie receptą: Kadangi niekur neradau recepto, kaip gaminamas tortas "Advokatas", o buvo prašymas iškept vyro gimtadieniui, tai teko ieškot iš kokių biskvitų susideda ir koks kremas yra Kadangi niekur neradau recepto, kaip gaminamas tortas "Advokatas", o buvo prašymas iškept vyro gimtadieniui, tai teko ieškot iš kokių biskvitų susideda ir koks kremas yra naudojamas pastarajam. Triskart skanesnis nei parduotuvėje! Beje, dalį su cukrumi išplaktos grietinėlės pasilikau, kad vienam sluoksniui kremas būtų baltas. Ingredientai skirti 24 - 26 cm skersmens formai. (...daugiau) Dalia, Saldymetis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
8 vienetai kiaušinių
8 šaukštai miltų
4 šaukštai cukraus
1 šaukštas kakavos
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Kremui:
600 mililitrų grietinėlės
100 mililitrų kiaušininis likeris
50 gramų cukraus pudros
Papuošimui:
50 gramų šokolado (tarkuoto)
1 sauja migdolų drožlių
Sulaistymui:
1 stiklinė arbatos (arba kavos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sulaistymui paruošti stiklinę arbatos arba kavos. Atvėsinti.
2.
Kiaušinio trynius atskirti nuo baltymų, įdėti cukraus ir gerai išmaišyti (aš plaku elektriniu maišytuvu). Išplakti baltymus kitame inde, sukrėsti i trynių masę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijoti ir po truputį berti į kiaušinių masę, atsargiai maišant iš apačios į viršų. Tešlą padalinti perpus, vieną pusę sumaišyti su kakava.
3.
Kepimo formą patepti riebalais, sukrėsti vieną masę ir dėti į iki 180 C laipsnių įkaitiną orkaitę. Kepti apie pusvalandį, geriausia patikrinti mediniu pagaliuku ar iškepė. Atskirai iškepti kitą masę ir taip pat iškepti. Taip išsikepami du biskvitai - baltas ir kakavinis.
4.
Biskvitus atvėsinti ir po to perpjauti į dvi dalis, gauname iš viso 4 biskvitus.
5.
Kremui išplakame grietinėlę su cukraus pudra, dalį atidedame. Į likusį supilame likerį ir išmaišome.
6.
Baltą biskvitą dėti į lėkštę, sulaistyti, aptepti likerio kremu, tuomet dėti kakavinį biskvitą, sulaistyti, tepti baltu kremu, dėti baltą biskvitą, sulaistyti, tepti likerio kremu, dėti kakavinį biskvitą, sulaistyti, tepti likusiu likerio kremu viršų ir šonus.
7.
Puošti migdolų drožlėmis ir tarkuotu šokoladu!
8.
Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
FYFA
2022-10-11 12:10
Tai kur dedasi ta kava, nesuprantu. Ir kam reikia dalint grietinėlę į 2 dalis? ATSAKYTI
Justė
2022-10-11 15:08
Kakava naudojama antrame žingsnyje, o jei kalbate apie sulaistymo ingredientus, kur vietoje arbatos galima naudoti kavą, tai ja reikia sulaistyti biskvitus (6 žingsnis). Grietinėlė dalinama į dvi dalis, nes į vieną dalį pilamas likeris, o į kitą ne - 5 žingsnis. ATSAKYTI
Saule
2017-02-25 12:06
Patikrintas ir labai geras receptas. Aciu Daliai uz toki skanu torta ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital