Nuostabūs žemaičių blynai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Nuostabūs žemaičių blynai
Autorius apie receptą: Žemaičių blynai mūsų namuose labai retas svečias. Bet visa šeimyna juos taip skaniai valgė, jog pasižadėjau sau, kad jie bus gaminami dažniau. Net pati mažiausioji, kuri Žemaičių blynai mūsų namuose labai retas svečias. Bet visa šeimyna juos taip skaniai valgė, jog pasižadėjau sau, kad jie bus gaminami dažniau. Net pati mažiausioji, kuri nelabai nori mėsos, suvalgė beveik visą blyną. (...daugiau) Monika, Fėjos virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
8 vienetai bulvių
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai miltų
1 šaukštas krakmolo
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
250 gramų kiaulienos
1 vienetas svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves išvirkite su lupenomis. Išvirtas bulves nulupkite, sumalkite, įmuškite kiaušinį, suberkite druską, miltus ir krakmolą. Viską išmaišykite ir gerai išminkykite tešlą.
2.
Kiaulieną išvirkite (man šiuo klausimu puikiausiai pasitarnauja greitpuodis), sumalkite ir sumaišykite su kepintu svogūnu. Svogūną galima mesti kartu su mėsa į greitpuodi, o išvirus kartu sumalti.
3.
Formuoti norimo dydžio blynus, dėti į įkaitintą keptuvę ir kepti ant nedidelės liepsnos. Mes valgėme su grietine. Skanaus!!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Alina
2017-03-11 19:22
Vienakart pabandziau, tai dabar seimos megstamiausias patiekalas. Tik mes dar padaza pasidarom su sviestu ir grietine ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital