Nuostabūs virtų bulvių blyneliai su sūriu

AUTORIUS:
Sima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Nuostabūs virtų bulvių blyneliai su sūriu
@ Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs blyneliai! Paprasta paruošti, patiks ir susaugusiems, ir mažiesiems valgytojams. Pusę fermentinio sūrio galite pakeisti mocarela, tuomet blyneliai bus dar Labai skanūs blyneliai! Paprasta paruošti, patiks ir susaugusiems, ir mažiesiems valgytojams. Pusę fermentinio sūrio galite pakeisti mocarela, tuomet blyneliai bus dar šventiškesni ir su gundančiai tįstančiu sūriu. (...daugiau) Sima
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
800 gramų bulvių (virtų)
200 gramų fermentinio sūrio
70 gramų miltų
1 vienetas kiaušinių
2 skiltelės česnako
2 žiupsneliai druskos
2 žiupsneliai maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves sugrūskite grūstuve arba sumalkite mėsmale. Sumaišykite su tarkuotu sūriu, lengvai paplaktu kiaušiniu, miltais ir smulkintu česnaku. Pagardinkite druska ir pipirais.
2.
Rankomis formuokite blynelius. Jei tešla labai lipni ir sunkiai formuojasi, įmaišykite dar truputį miltų.
3.
Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepdami iš abiejų pusių po keletą minučių.
4.
Ypatingai skanu valgyti su grietine arba graikišku jogurtu :-)
AUTORIUS: Sima
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Erika
2018-05-07 06:25
O bulvių išvirti nereikia? :)) ATSAKYTI
Janina
2018-05-07 08:43
Juk prie ingredientų parašyta, kad bulvės virtos :) ATSAKYTI
Inga
2017-10-12 10:00
Labai skanu ir iškepa tokie, kaip parodyta ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital