Skanučiai varškėtukai su saldžiomis bulvėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Skanučiai varškėtukai su saldžiomis bulvėmis
Skanučiai varškėtukai su saldžiomis bulvėmis
Skanučiai varškėtukai su saldžiomis bulvėmis
Skanučiai varškėtukai su saldžiomis bulvėmis
Autorius apie receptą: Iš nurodyto kiekio gavosi dvi didelės pjaustymo lentelės su išrikiuotais kūdikio kumščio dydžio bulvių kareivukais. Dalis keliavo į puodą, dalis – į šaldymo Iš nurodyto kiekio gavosi dvi didelės pjaustymo lentelės su išrikiuotais kūdikio kumščio dydžio bulvių kareivukais. Dalis keliavo į puodą, dalis – į šaldymo kamerą.
Ir vyrui, ir vaikui įtikau. O ką jau kalbėti apie mano išpildytą kulinarinę fantaziją. Galima kepti ir orkaitėje! Beje, saldžias bulves naudojau didesnes.
(...daugiau) Natalija, MagicMint.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai saldžiųjų bulvių
200 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai avižinių miltų
2 šaukštai kvietinių miltų
3 šaukštai krakmolo
Apvoliojimui:
šiek tiek kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Saldžiąsias bulves (batatus) išverdame su lupenomis (supjausčiau į 3 dalis, viriau apie valandą). Palaukiam, kol truputį pravės. Nulupame ir sutriname iki vientisos masės.
2.
Dedame varškę, kiaušinį ir likusius ingredientus. Gerai išmaišome. Jeigu nesinori varškės grūdelių, naudokite elektrinį trintuvą. Turi būti tiršta, bet prie rankų truputį limpanti tešla. Rankas apvoliojame miltuose (galima formuoti ir sudrėkinus delnus), truputį beriame ir ant stalviršio. Atgnybiame ir formuojame apvalius kukuliukus. Paruošti kukuliukai keliauja ant kepimo popieriaus.
3.
Dedame į verdantį vandenį ir laukiame apie 8 minutes nuo tos akimirkos, kai išplauks į paviršių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Megė
2019-02-12 19:53
Visiškai nepavyko nieko suformuoti - tešla buvo per daug skysta. Nepadėjo nei miltų padauginimas, nei kas. Mėginau šitą masę iškepti keptuvėje kaip blynus, tačiau jie niekaip meiškepė - buvo žali... ATSAKYTI
Gitana
2017-03-12 21:14
Labai skanūs! Tik saldžia bulves aš ne viriau, o iškepiau orkaitėje, taip jos dar skanesnės ir saldesnės, į vandenį skonio nenubėga :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital