Nuostabus uogų desertas su maskarponės sūriu

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
Nuostabus uogų desertas su maskarponės sūriu
Autorius apie receptą: Labai lengva pagaminti ir labai labai labai skanu! Vietoje aviečių tinka ir vyšnios ar braškės. Galima daryti ir torto formoje atsegamais kraštais ir puošti kaip tortuką, irgi bus Labai lengva pagaminti ir labai labai labai skanu! Vietoje aviečių tinka ir vyšnios ar braškės. Galima daryti ir torto formoje atsegamais kraštais ir puošti kaip tortuką, irgi bus labai geras. (...daugiau) Neringa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500g aviečių (tinka ir kitos uogos)
300 g maskarponės sūrio
300 g riebios grietinėlės, skirtos plakimui
6 šaukštai cukraus pudros
3 šaukštai apelsinų sulčių
50 g šokolado
Tešlai:
50g sviestp
50g cukraus
2 kiaušiniai
100g miltų
pieno (jei reikės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpintą sviestą sumaišome su cukrumi, išplaktais kiaušiniais. Beriame miltus. Jei tešla per kieta, pilame šiek tiek pieno. Tešlą supilame į kepimo skardą (prieš tai išklotą kepimo popieriumi) ir kepame 180 C orkaitėje 20-30 minučių. Maskarponės sūrį išsukame su apelsinų sultimis ir cukraus pudra. Įmaišome standžiai išplaktą grietinėlę. Kai biskvitas iškepęs, jį supjaustome norimo dydžio gabalėliais. Dedame į dubenį dalį biskvito, beriame avietes, užpilame kremo ir toliau sluoksniuojame Viršų papuošiame avietėmis ir tarkuotu šokoladu. Skanaus!
AUTORIUS: Neringa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Adrija
2017-02-11 10:18
Nuostabus desertas. As dariau apvalioje formoje ir su vysniomis atitirpintomis, puikiai pavyko ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital