Nuostabūs triufeliai su maskarpone, baltu šokoladu ir riešutais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Nuostabūs triufeliai su maskarpone, baltu šokoladu ir riešutais
Nuostabūs triufeliai su maskarpone, baltu šokoladu ir riešutais
Nuostabūs triufeliai su maskarpone, baltu šokoladu ir riešutais
Nuostabūs triufeliai su maskarpone, baltu šokoladu ir riešutais
Nuostabūs triufeliai su maskarpone, baltu šokoladu ir riešutais
Autorius apie receptą: Gaminau draugės atvykimo proga... Nesusilaikiau ir kelis nesulaukusi draugės suvalgiau. Mmmm, kažkas nuodėmingo ir skanaus. Gaminau draugės atvykimo proga... Nesusilaikiau ir kelis nesulaukusi draugės suvalgiau. Mmmm, kažkas nuodėmingo ir skanaus. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
250 gramų balto šokolado
100 gramų maskarponės sūrio
100 gramų riešutų
1 šaukštas baltasis romas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Šokoladą sulaužykite gabaliukais ir ištirpinkite garų vonelėje. Ištirpus šokoladui indą statykite į šaltą vandenį ir vėsinkite iki kambario temperatūros.
2.
Į atvėsusį šokoladą dėkite sūrį ir plakite, kol sutirštės masė. Svarbu šokolado labai neatvėsinti, nes masė gali sušokti š gabaliukus. Įpilkite į masę romo ir gerai išmaišykite. Supilkite masę į šaldymui skirtą indą, paskleiskite tolygiai ir dėkite į šaldytuvą gerai atvėsti.
3.
Sausoje keptuvėje pakepinkite riešutus.
4.
Šokolado masei atšalus formuokite rutuliukus, vis sudrėkinant rankas, ir apvoliokite riešutuose. Dėkite suformuotus triufelius dar kuriam laikui į šaldytuvą.
5.
 
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital