Nuostabus sviestinis braškių pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Sviestinis braškių pyragas
Sviestinis braškių pyragas
Sviestinis braškių pyragas
Sviestinis braškių pyragas
Sviestinis braškių pyragas
Autorius apie receptą: Labai skanus pyragas, gaminsiu tikrai ne kartą. Šį pyragą taip pat galima kepti ir su kitais mėgstamais vaisiais ar uogomis. Labai skanus pyragas, gaminsiu tikrai ne kartą. Šį pyragą taip pat galima kepti ir su kitais mėgstamais vaisiais ar uogomis. Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų braškių
4 vienetai kiaušinių
200 gramų sviesto (+ trupučio formai aptepti)
200 gramų cukraus
200 gramų miltų
60 gramų bulvių krakmolo
1 šaukštas acto
1 šaukštelis vanilės esencijos
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek maltų džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Minkštą sviestą išsukame iki baltumo, įdedame cukrų ir vanilės esenciją ir dar kartą išsukame. Įmušame kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakame, tada įpilame acto.
2.
Miltus persijojame su kepimo milteliais ir bulvių krakmolu, palaipsniui įdedame į sviesto masę. Maišome iki vientisos masės, tešla turi būti riebios grietinės tirštumo.
3.
Kepimo formą ištepame sviestu ir pabarstome džiūvėsėliais. Supilame ir paskirstome paruoštą tešlą. Pyragui kepti naudojau 26 centimetrų skersmens formą.
4.
Braškes nuplauname, didesnes perpjauname pusiau ir išdėliojame tešlos viršuje. Kepame iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital