Nuostabūs plikyti pyragaičiai su plikyto kremo įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Plikyti pyragaičiai eklerai su plikytu kremu
Plikyti pyragaičiai eklerai su plikytu kremu
Plikyti pyragaičiai eklerai su plikytu kremu
Plikyti pyragaičiai eklerai su plikytu kremu
Plikyti pyragaičiai eklerai su plikytu kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
3 vienetai kiaušinių (didesnių)
190 mililitrų pieno
150 gramų miltų
90 gramų sviesto
0.5 šaukštelio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
190 mililitrų pieno
140 gramų cukraus
100 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių
0.5 vieneto citrinų
3 šaukštai miltų
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai pakaitiname pieną (galima keisti vandeniu, bet su pienu pyragėliai būna minkštesni) puodelyje su sviestu, druska ir cukrumi iki užvirimo, suberiame miltus ir gerai išsukame iki vientisos masės, sukame, kol atšoka nuo puodo sienelių ir sulimpa į vieną kamuoliuką. Truputį atvėsiname ir dedame po vieną kiaušinį, vis gerai išsukant iki vientisos masės.
2.
Dedame į skardą suformuotus kamuoliukus. Formuoti galima išspaudžiant konditeriniu maišeliu arba tiesiog dėlioti į skardą valgomu šaukštu. Žiūrint kokio dydžio norėsite pyragėlių. Kepame 220*C temperatūroje, kol paruduos, ~20 min. Orkaitės atidarinėti negalima, išimti reikia, kai truputį pravės.
3.
Kremui pieną, kiaušinius ir miltus gerai suplakti ir užkaisti iki užvirimo. Maišyti. Užvirus ir pakankamai sutirštėjus, sudėti sviestą ištrintą su cukrum. Aš mėgstu tirštesnį kremą, jei norite skystesnio, dėkite tik 1 šaukštą miltų. Išplakti iki vientisos masės.
4.
Pyragėlius pripildyti kremu konditeriniu švirkštu, ar tiesiog įpjovus kraštelį - kremo pridėti šaukšteliu.
Patarimai:
Tešlos paruošimas. Daugiau patarimų apie plikytos tešlos ruošimą rasite šiame straipsnyje.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Jolanta Milteniene
2024-03-17 16:27
Man tai liuks viskas gavosi. ATSAKYTI
Paulina
2023-05-28 17:16
Tesla gaunasi labai skysta, teko ideti dar dideli sauksta miltu, kad galeciau suformuoti pyrageli su konditeriniu svirkstu. Kremas net ir su 3 saukstais miltu taip pat gaunasi labai skystas- kaip vanduo.
Taip pat autore pamirso parasyti, ka daryti su citrina ir vaniliniu cukrumi :/ .. Na, bet skonis tiek pyrageliu, tiek kremo tikrai geras. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital