Minkšti orkaitėje kepti švilpikai su varške

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Minkšti orkaitėje kepti švilpikai su varške
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 vienetų bulvių (didelių, virtų)
400 gramų varškės
300 gramų miltų
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
šiek tiek sviesto
Padažui:
500 mililitrų grietinėlės
200 gramų šaltai rūkytos šoninės
1 vienetas svogūnų
1 saujelė krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves sumalti, į jas sudėti varškę, įmušti kiaušinį, įdėti druskos, suberti miltus ir užminkyti tešlą. Tešla turi nelipti prie rankų. Rankas ir stalą apibarstyti miltais, atgnybti gabalą tešlos ir, pirmyn atgal voliojant ant stalo, padaryti ilgą ploną volelį, tada šiek tiek jį suploti ir supjaustyti įstrižais rombais.
2.
Dėti į kepimo formą, apibarstytą miltais, viršų aptepti lydytu sviestu ir kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 30 minučių, kol gražiais apskrus.
3.
Padažui šoninę ir svogūną smulkiai supjaustyti, ir pakepinti. Supilti grietinėlę, sudėti pjaustytus krapus ir dar šiek tiek pakaitinti.
4.
Iškeptus švilpikus sudėti į atsparų karščiui indą ir užpilti padažu. Įdėti į karštą, bet išjungtą orkaitę ir 15 - 20 minučių palaikyti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
.
2019-05-04 00:56
Nei skanu nei panasu i tai kas cia parodyta. Gaila sugadintu produktu... ATSAKYTI
Rimantė
2019-05-04 13:44
Jei švilpikų nemėgstat, tai vargu ar skanu bus :) O kas būtent nepavyko? Man kuo puikiausi švilpikai iškepė :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital