Skanieji orkaitėje kepti kotletai turkiškai

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Turkiški kotletai orkaitėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
6 vienetai bulvių
2 vienetai paprikos (skirtingų spalvų)
2 vienetai svogūnų
1.5 stiklinės pomidorų tyrės (arba pomidorų padažo)
1 stiklinė vandens
3 skiltelės česnako
Kukuliams:
600 gramų maltos mėsos
0.5 stiklinės džiūvėsėlių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
2 skiltelės česnako
šiek tiek aitriosios paprikos miltelių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek prieskoninių žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į faršą dedame smulkintą svogūną, česnaką, džiūvėsėlius, išplaktus kiaušinius, prieskonius, viską išmaišome. Formuojame nedidelius kotletukus ir dedame į didesnę kepimo formą, palikdami tarp jų tarpus.
2.
Nuskustas bulves supjaustome skiltelėmis, svogūnus pusžiedžiais, paprikas juostelėmis. Sudedame daržoves į tarpus tarp kotletų.
3.
Pomidorų tyrę (jai galite tiesiog sutrinti pirktinius konservuotus pomidorus savo sultyse) sumaišome su vandeniu ir užviriname. Sudedame smulkintą česnaką. Papildomai įdėkite prieskonių, druskos, jei reikia.
4.
Užpilame padažą ant kotletukų ir daržovių. Kepame 200 C orkaitėje apie valandą. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital