Nuostabūs naminiai zefyriukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Naminiai zefyrai
Naminiai zefyrai
Naminiai zefyrai
Autorius apie receptą: Skonis nuostabus, sutirpsta vos tik įdedi į burną, net negali lygint su parduotuviniais. Likau sužavėta! O ir atrodo nuostabiai, jais galima puošti net tortą. Nėra to įkyraus Skonis nuostabus, sutirpsta vos tik įdedi į burną, net negali lygint su parduotuviniais. Likau sužavėta! O ir atrodo nuostabiai, jais galima puošti net tortą. Nėra to įkyraus saldumo, kaip pirktiniuose, jaučiasi maloni rūgštelė ir lengvutis vyšnios prieskonis, toks vos juntamas. (...daugiau) Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
500 gramų cukraus
150 mililitrų vandens
2 šaukšteliai maistinių dažų (aš pyliau vyšnių sulčių)
12 gramų želatinos
9 gramai citrinos rūgšties
3 gramai vanilino
3 gramai sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Želatiną užpilti 50 mililitrų šalto vandens, o cukrų 100 mililitrų ir palikti 2 valandoms. Po 2 valandų cukrų perpilti į puodą ir užvirti. Užvirus sumažinti ugnį iki silpnos ir pamaišant virti 8 minutes.
2.
Sirupą supilti į dubenėlį, supilti garų vonelėje ištirpintą želatiną ir plakti elektriniu plakikliu mažiausiu greičiu apie 7 minutes. Suberti citrinos rūgštelę ir plakti 5 minutes. Tada supilti vaniliną, sodą ir dar plakti apie 5 minutes, dalimis supilant sultis.
3.
Masė turi būti tokia, kad laikytų formą, jei per tvirta, galima įpilti šiek tiek šalto virinto vandens.
4.
Sudėti masę į konditerinį maišelį ir formuoti zefyriukus. Juos išspausti ant kepimo formos, išklotos kepimo popieriumi ir palikti džiūti kambario temperatūroje apie 3 valandas. Atsargiai peiliu nuimti zefyriukus nuo kepimo popieriaus ir sulipdyti po du, jie lengvai sulimpa paspaudus.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rakstinas
2019-11-08 10:11
O tai kiek kiausiniu baltymu reikia ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital