Nuostabus morkų tortas su karameliniu maskarponės kremu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Morkų tortas su karameliniu maskarponės kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
500 gramų morkų
250 gramų miltų
4 vienetai kiaušinių
150 gramų sviesto
150 gramų cukraus
2 saujos graikinių riešutų (kapotų)
3 šaukštai razinų (mirkytų rome)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis maltų gvazdikėlių
1 šaukštelis cinamono
Kremui:
450 gramų maskarponės sūrio
200 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno (naminio arba "Rududu")
200 mililitrų grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Smulkia tarka sutarkuoti morkas, sudėti cukrų, gvazdikėlius, cinamoną, riešutus, razinas, išplaktus kiaušinius, išlydytą sviestą ir viską gerai išmaišyti. Sudėti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Išmaišius masė turi būti grietinės tirštumo.
2.
Paruoštą masę supilti į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi, dėti į 180 C laipsnių orkaitę ir kepti 1 valandą. Iškepusį biskvitą pilnai atvėsinti. Kepimui naudojau 28 centimetrų skersmens formą.
3.
Elektriniu plakikliu išsukti maskarponę su "Rududu", supilti grietinėlę ir dar kartą viską gerai išplakti.
4.
Biskvitą perpjauti į 3 dalis ir pertepti kremu. Laikyti šaldytuve per naktį, papuošti pagal save.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital