Nuostabus maskarponės sūrio desertas su uogomis

AUTORIUS:
Alesia Janulevičienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Nuostabus maskarponės sūrio desertas su uogomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų braškių
250 gramų maskarponės sūrio
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
150 gramų cukraus
20 vienetų biskvitinių pirštelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Maskarponės sūrį išplakti su 100 gr cukraus. Grietinėlę išplakti ir sumaišyti su maskarponės mase.
2.
Braškės susmulkinkite iki skystos masės ir sumaišykite su likusiu cukrumi. Šiek tiek braškių pasilikti papuošimui.
3.
Į torto formą ar kitokį indą sudėkite damų pirštelius, tada supilkite pusę braškių masės. Ant viršaus paskirstykite pusę maskarponės masės. Viską pakartokite taip pat dar kartą.
4.
Likusias braškes perpjaukite išilgai ir sudėkite ant deserto viršaus. Galite puošti šilauogėmis arba mėtos lapeliais.
AUTORIUS: Alesia Janulevičienė‎
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Aldona
2017-06-15 10:12
Visi desertai su maskarpone ir braskem yra tobuli. Pasakiskas skonis ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital