Nuostabūs eklerai su karameliniu varškės kremu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Nuostabūs eklerai su karameliniu varškės kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
4 vienetai kiaušinių
240 mililitrų vandens
150 gramų miltų
100 gramų sviesto
šiek tiek druskos
Kremui:
500 gramų kreminės varškės
400 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Garų vonelėje ištirpinti sviestą, kaitinti, kol užvirs. Įberti druskos, po to mažinti temperatūrą. Įsijoti miltus ir pastoviai maišyti, kol masė atšoks nuo sienelių. Masę truputį atvėsinti, tada mušti po vieną kiaušinį, kruopščiai išmaišyti, dėti į konditerinį maišą ir formuoti eklerus.
2.
Kepti įkaitintoje orkaitėje 250 C laipsnių temperatūroje 6 - 7 minutes. Po to sumažinti iki 160 laipsnių ir kepti dar 15 minučių.
3.
Kremui į varškę įdėti "Rududu" ir gerai išmaišyti iki vientisos masės. Kremą sudėti į konditerinį švirkštą arba maišelį ir pripildyti eklerų vidų.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Audrone
2017-04-20 15:45
Tobulas skonis :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital