Nugarinės suktinukai su daržovėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
kiaulienos suktinukai
kiaulienos suktinukai
kiaulienos suktinukai
kiaulienos suktinukai
Autorius apie receptą: Nesudėtingas ir lengvai pagaminamas patiekalas. Skonis nustebino.Tikrai kartosiu ir įdarą galima keisti pagal turimus produktus. Nesudėtingas ir lengvai pagaminamas patiekalas. Skonis nustebino.Tikrai kartosiu ir įdarą galima keisti pagal turimus produktus. Ritos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 ir 1/5 kilogramo kiaulienos nugarinės
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Įdarui:
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
100 gramų parmezano sūrio (tarkuoto)
2 šaukštai pomidorų padažo
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis cukraus
Padažui:
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas grietinės, 30% riebumo
1 šaukštas kvietinių miltų
1 šaukštas pomidorų padažo
2 skiltelės česnako
1 sauja krapų (smulkintų)
3 vienetai lauro lapų
pagal poreikį universalūs prieskoniai
Apvoliojimui:
pagal poreikį kvietinių miltų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Nugarinę nuplauname ir nusausiname. Supjaustome 1 cm storio riekelėmis. Ant lentelės tiesiame maistinę plėvelę ir plonai išmušame mėsą. Barstome druska, pipirais.
2.
Įdarui svogūnus supjaustome, o morkas sutarkuojame. Česnaką pasmulkiname.
3.
Į keptuvę įpilame aliejaus ir kepiname morkas su svogūnais. Tada dedame pomidorų padažą, beriame cukrų, druską ir 2 skilteles česnako. Išmaišome.
4.
Ant išmušto nugarinės gabalėlio, dedame įdaro, barstome sūriu. Šonus užlenkiame kaip vokelį ir susukame. Sutvirtiname mediniu smeigtuku, kad neiširtų.
5.
Suktinukus apvoliojame miltuose ir apkepiname keptuvėje su aliejumi iš visų pusių, kol gražiai apskrus.
6.
Padažui smulkiai supjaustome svogūną, sutarkuojame morką.
7.
Apkepintus suktinukus dedame į puodą ir įpilame truputį vandens. Vandens tiek, kad vos apsemtų suktinukus. Dedame tarkuotą morką, smulkintą svogūną, lauro lapus, galite pabarstyti universaliu prieskonių mišiniu. Troškiname apie 40 min. Troškinimo pabaigoje dėkite skilteles česnako ir krapus.
8.
Patikrinkite šakute, ar suktinukai minkšti. Kai suktinukai bus minkšti sumaišome šaukštą grietinės, šaukštą pomidorų padažo ir šaukštą miltų. Įpilame sultinio nuo suktinukų,išmaišome ir pilame viską į puodą. Troškiname, kol padažas sutirštėja.
9.
Tiekiame su bulvių koše ir daržovėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital