Nugarinės kepsnys su fetos sūrio padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Nugarinės kepsnys su fetos sūrio padažu
Nugarinės kepsnys su fetos sūrio padažu
Nugarinės kepsnys su fetos sūrio padažu
Nugarinės kepsnys su fetos sūrio padažu
Nugarinės kepsnys su fetos sūrio padažu
Autorius apie receptą: Pietums šeima panoro tiesiog kepto karbonado, o aš norėjau kažko daugiau prie jo. Tada atsiminiau, kad savo mėgstamame žurnale „Moters savaitgalio virtuvė“ pasižymėjau, Pietums šeima panoro tiesiog kepto karbonado, o aš norėjau kažko daugiau prie jo. Tada atsiminiau, kad savo mėgstamame žurnale „Moters savaitgalio virtuvė“ pasižymėjau, fetos sūrio padažą ir labai norėjau jį išmėginti. Žurnale jis pateiktas buvo su vištienos krūtinėle, aš panorau jį pamėginti su kiaulienos nugarine. Supratau dabar yra pats tinkamiausias laikas tą padaryti. Ir mano karbonadas lėkštėje atrodys linksmesnis. Padažą išgyrė mano vyriška komanda, nes jame stipriai išreikštas česnakas. Padažas pakankamai sūrus, tad kepsnių stenkitės nepersūdyti. Sutrynus padažą jis atrodys pakankamai tirštas, neišsigąskite, kaitinant jis šiek tiek suskystės. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
800 gramų kiaulienos nugarinės
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai miltų
1 šaukštelis prieskonių mišinio (naudojau žolelių)
1 skiltelė česnako
2 žiupsneliai druskos
1 žiupsnelis pipirų
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Padažui:
150 gramų fetos sūrio
2 šaukštai pieno
1 šaukštas laiškinių česnakų (smulkintų)
2 skiltelės česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nugarinę supjaustome plonais gabalėliais, kaip kepti karbonadui. Kepsniukus pagardiname druska, pipirais, smulkintu česnaku, žolelių prieskoniais.
2.
Kiaušinius išplakame su žiupsniu druskos. Kepsnelius mirkome į plakinį, apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
3.
Fetos sūrį, pieną, ir česnaką sutriname virtuviniu smulkintuvu iki vientisos masės. Padažą pilame į puodą ir statome ant garų vonelės. Kaitiname apie 10 min, kol padažas bus kreminės konsistencijos. Įmaišome laiškinius česnakus.
4.
Kepsnelius patiekiame aplietus padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital