Nugarinės kepsnys II

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Nugarinės kepsnys II
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g kiaulienos nugarinės
40 g riebalų
2 šaukštai aliejaus
prieskonių
prieskoninių daržovių
cukraus
druskos
1 stiklinė svogūnų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą pamušti, įtrinti druska su prieskoniais, apibarstyti prieskoninėmis daržovėmis ir palaikyti 2-4 val. Visą gabalą arba perpjovus pusiau skersai raumenų sudėti į keptuvą su įkaitintais riebalais ir kepti 20-30 min. palaistant atsiradusiomis sultimis. Kepsnį supjaustyti, sudėti į pašildytą pusdubenį su riebaluose virtomis bulvėmis, troškintomis pupelėmis ar kitomis daržovėmis. Atskirai duodamas svogūnų padažas.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital