Nugarinės kepsniukas su džiovintų baravykų padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Nugarinės kepsniukas su džiovintų baravykų padažu
Nugarinės kepsniukas su džiovintų baravykų padažu
Nugarinės kepsniukas su džiovintų baravykų padažu
Nugarinės kepsniukas su džiovintų baravykų padažu
Nugarinės kepsniukas su džiovintų baravykų padažu
Autorius apie receptą: Šie metai, kad ir nebuvo labai dosnūs grybais, bet pavyko man baravykų pasidžiovinti, tik vieno gero grybavimo dėka. Šiandien norėjau šeimą palepinti ir įprastus karbonadus Šie metai, kad ir nebuvo labai dosnūs grybais, bet pavyko man baravykų pasidžiovinti, tik vieno gero grybavimo dėka. Šiandien norėjau šeimą palepinti ir įprastus karbonadus pateikiau su grybų padažu. Ir įprasti pietūs tapo visai ne prasti. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų kiaulienos nugarinės
2 vienetai kiaušinių
6 šaukštai džiūvėsėlių
1 žiupsnelis pipirų
pagal poreikį druskos (naudojau prancūzišką druską <fleur de selt> praturtintą prieskoninėmis žolelėmis iš druskos namų)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Padažui:
200 mililitrų grietinėlės
1 vienetas svogūnų
1 sauja džiovintų baravykų
1 pundelis krapų
2 šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nugarinę supjaustome gabaliukais, kepti kepsniukams. Pabarstome druska, pipirais. Merkiame į kiaušinio plakinį, apvoliojame džiūvėsėliuose ir apkepame keptuvėje iš abiejų pusių.
2.
Gaminame džiovintų baravykų padažą: džiovintus grybus užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome bent 0,5 val.
3.
Keptuvėje ištirpiname sviestą ir jame apkepiname smulkintą svogūną. Sudedame džiovintus baravykus. Truputį pakaitiname, supilame grietinėlę, pagardiname druska ir patroškiname apie 5 – 10 min, kol padažas pradės tirštėti. Pagardiname smulkintais krapais.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital