Nostalgiškos varškinės bandelės su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Nostalgiškos varškinės bandelės su obuoliais
Nostalgiškos varškinės bandelės su obuoliais
Nostalgiškos varškinės bandelės su obuoliais
Autorius apie receptą: Vakar namai kvepėjo vaikyste. Mano vaikyste.Net neabejoju, kad kiekvienas turime kvapą, skonį, prisiminimus, kurie akimirksniu sugrąžina į vaikystę. Stengiuosi, kad ir mano Vakar namai kvepėjo vaikyste. Mano vaikyste.Net neabejoju, kad kiekvienas turime kvapą, skonį, prisiminimus, kurie akimirksniu sugrąžina į vaikystę. Stengiuosi, kad ir mano vaikai turėtu tokius prisiminimus, tik žinau, kad jų vaikystės prisiminimai bus kitokie nei mano. Iš vaikystės man stipriai įsirėžę yra močiutės kepti blynai. Ji tą sugebėjo tobulai.Ir dar...bandelės. Dabar grįžusi pas močiutę jau neprašau kepti, bet ji vistiek laukia atvažiuojant manęs su šeima ir vistiek nerimsta, nes nori pavaišinti. Šiandien dalinuosi bandelėmis, kurias močiutė kepdavo visiems anūkams. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
300 gramų kvietinių miltų
150 gramų varškės
110 mililitrų pieno
100 gramų cukraus
75 mililitrai aliejaus (bekvapio)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Įdarui:
3 vienetai obuolių
2 šaukštai razinų
1 šaukštas cukraus
1 šaukštas sviesto
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių (plakto)
Pabarstymui:
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolius nulupti, perpjauti pusiau, išpjauti sėklalizdžius, obuolius supjaustyti smulkiais kubeliais.
2.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite obuolius, razinas, supilkite cukrų ir patroškinkite, kol obuoliai suminkštės, bet nepasileis. Atvėsinkite.
3.
Dubenyje sumaišykite varškęm aliejų, pieną, cukrų ir vanilinį cukrų. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įsijokite į varškės masę. Išminkykite tešlą. Ji bus minkšta ir maloni rankoms.
4.
Tešlą iškočiokite 5 cm storio ir didesniu puodeliu išspauskite apskritimus. Į centrą dėkite įdaro, užlenkite kraštus ir su šakute prispauskite, kad įdaras neišbėgtų.
5.
Dėkite į skardą ištiestą kepimo popieriumi. Viršų patepkite plaktu kiaušiniu.
6.
Dėkite į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 20 min., kol bandelės gražiai paruduos ir iškeps.
7.
Apibarstykite cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital