Nostalgiškos varškės spurgos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Autorius apie receptą: Dalinuosi varškės spurgų receptu. Kol dar žiema ir šalta labai norisi to jaukaus maisto. O spurgos kaip tik tokios. Dalinuosi varškės spurgų receptu. Kol dar žiema ir šalta labai norisi to jaukaus maisto. O spurgos kaip tik tokios. Justina, Sugar to Dust
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 gramų varškės (geriau sausesnės)
3 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus
7 šaukštai kvietinių miltų (apytikriai 90 gr)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
600 mililitrų aliejaus (apytikriai, kepimui)
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę pertrinkite per sietelį, kad būtų kuo švelnesnė ir vientisesnė. Įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų, vanilnį cukrų ir gerai išmaišykite.
2.
Dubenyje sumaišykite persijotus miltus su kepimo milteliais. Miltų mišinį suberkite į varškės masę ir išmaišykite. Tešla turi būti tiršta, bet ne kieta.
3.
Ant vidutinės kaitros įkaitinkite aliejų. Šlapiomis arba aliejumi pateptomis rankomis formuokite graikiško riešuto dydžio spurgas ir virkite aliejuje apie 5 - 7 min. jas retsykiais pavartydami.
4.
Išvirusias spurgas išgriebkite iš aliejaus ir padėkite ant popieriniu rankšluosčiu išklotos lėkštės, kad susigertų riebalų perteklius.
5.
Prieš patiekdami spurgas apibarstykite cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Kamila
2023-12-06 14:19
Sakykite, kiek apytiksliai spurgų gaunasi? ATSAKYTI
V_ _ _ _A
2023-03-15 17:44
Nem nem kaip skanu labai ačiū už toki recepta.
ATSAKYTI
aušra
2022-01-30 17:35
Kodėl subliuško? ATSAKYTI
Diana
2022-01-30 18:07
Jei kepant spurgytės subliuško, turbūt per mažai miltų, nes skirtingų varškių rūšių drėgnumas skiriasi, tad miltų gali reikėti kiek daugiau ar mažiau negu recepte. Aš visada pirma iškepu vieną spurgytę pasižiūrėti, o tada kepu likusias. Dar gali būti per vėsus aliejus, bet miltai - dažnesnė problema. ATSAKYTI
Jurate
2021-05-04 14:14
Labai geras receptas! Visi šeimos nariai jas dievina! ATSAKYTI
Alina
2021-04-28 22:53
Skonis pietų pertraukos mokykloje, kai lėkdavom pirkti šiltų spurgų ☺️
Puikus receptas ATSAKYTI
Ina
2020-05-27 21:34
Puikiai pavyko, labai geras receptas. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital