Nostalgiškieji kotletai "Pūkučiai"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Nostalgiškieji kotletai "Pūkučiai"
Nostalgiškieji kotletai "Pūkučiai"
Nostalgiškieji kotletai "Pūkučiai"
Nostalgiškieji kotletai "Pūkučiai"
Nostalgiškieji kotletai "Pūkučiai"
Nostalgiškieji kotletai "Pūkučiai"
Nostalgiškieji kotletai "Pūkučiai"
Autorius apie receptą: Iš paprastų ingredientų kažkas labai skanaus pietums! Receptas iš "Šokiai virtuvėje" tinklaraščio. Iš paprastų ingredientų kažkas labai skanaus pietums! Receptas iš "Šokiai virtuvėje" tinklaraščio. Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
700 gramų maltos mėsos
15 riekių batono (apytikriai)
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai grietinės
pagal skonį prieskonių (mėgstamų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Batoną supjaustome smulkiais kubeliais.
2.
Kubelius sudedame į kepimo skardą ir pakepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol jie sutvirtės ir įgaus traškumo. Kubelius galima ir iš anksto tiesiog susidžiovinti (t.y. be orkaitės).
3.
Į maltą mėsą įmušame kiaušinį, sudedame grietinę, suberiame prieskonius, išmaišome.
4.
Drėgnais delnais iš mėsos masės gnybiame gabalėlį. Iš jo tarp delnų suformuojame rutuliuką. Rutuliukus aplipdome, įspaudžiant, džiovintais batono kubeliais, kad šie tvirtai laikytųsi. Sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
5.
Kepame iki 200 ⁰C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital