Autorius apie receptą:
Patys skaniausi ir labai paprastai pagaminami varškės sausainukai. Receptą radau G-Blogas.lt svetainėje
Patys skaniausi ir labai paprastai pagaminami varškės sausainukai. Receptą radau G-Blogas.lt svetainėje
Ugnė Pilvinienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
300 gramų
miltų
250 gramų
varškės
200 gramų
sviesto
(minkšto)
2.5 šaukštelio
vanilinio cukraus
Pabarstymui:
200 gramų
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę ištriname su kambario temperatūros sviestu. Tada suberiame vanilinį cukrų, miltus ir suminkome vientisą tešlos rutulį. Ant pamiltuoto stalviršio kočiojame kuo plonesnę tešlą ir stikline spaudžiame apskritimus.
2.
Ant stalo arba į lėkštutę beriame cukraus ir abi kiekvieno apskritimo puses prispaudžiame prie jo, kad apliptų cukrumi. Tada apskritimą du kartus perlenkiame pusiau. Sausainėlius dedame į skardą, išklotą kepimo popieriumi.
3.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai paruduos. Išėmus leidžiame atvėsti ir mėgaujamės!