Nostalgiški varškinės tešlos sausainiai "Bučinukai"

AUTORIUS:
Ugnė Pilvinienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Nostalgiški varškinės tešlos sausainiai "Bučinukai"
Autorius apie receptą: Patys skaniausi ir labai paprastai pagaminami varškės sausainukai. Receptą radau G-Blogas.lt svetainėje Patys skaniausi ir labai paprastai pagaminami varškės sausainukai. Receptą radau G-Blogas.lt svetainėje Ugnė Pilvinienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
300 gramų miltų
250 gramų varškės
200 gramų sviesto (minkšto)
2.5 šaukštelio vanilinio cukraus
Pabarstymui:
200 gramų cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę ištriname su kambario temperatūros sviestu. Tada suberiame vanilinį cukrų, miltus ir suminkome vientisą tešlos rutulį. Ant pamiltuoto stalviršio kočiojame kuo plonesnę tešlą ir stikline spaudžiame apskritimus.
2.
Ant stalo arba į lėkštutę beriame cukraus ir abi kiekvieno apskritimo puses prispaudžiame prie jo, kad apliptų cukrumi. Tada apskritimą du kartus perlenkiame pusiau. Sausainėlius dedame į skardą, išklotą kepimo popieriumi.
3.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai paruduos. Išėmus leidžiame atvėsti ir mėgaujamės!
AUTORIUS: Ugnė Pilvinienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Rasa
2017-04-10 15:09
Cinamonas dar labai tinka, visad ir juo apibarstau ATSAKYTI
Aldona
2017-04-10 10:40
Jau dvi dienas iš eilės kepiau, tikrai labai skanūs sausainukai. Ir paprasti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital