Nostalgiški pyragėliai su grybais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 36
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Pyragėliai su grybais
Pyragėliai su grybais
Pyragėliai su grybais
Pyragėliai su grybais
Autorius apie receptą: Šie pyragėliai mums patiko labai, tikrai kartosiu. Taip pat juos galima įdaryti džiovintais baravykais ar mėgstama uogiene. Šie pyragėliai mums patiko labai, tikrai kartosiu. Taip pat juos galima įdaryti džiovintais baravykais ar mėgstama uogiene. Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 36
Tešlai:
500 gramų miltų
200 mililitrų pieno
100 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai cukraus
7 gramai sausų mielių
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
500 gramų grybų (Naudojau pievagrybius)
1 vienetas svogūnų (didelio)
pagal skonį druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą ir pieną sudėti į dubenėlį ir kaitinti, kol sviestas ištirps, palikti šiek tiek atvėsti. Išplakti kiaušinį ir įmaišyti į atvėsusios sviesto ir pieno mišinį.
2.
300 gr miltų sumaišyti su mielėmis, druska ir cukrumi. Skystą masę pilti į sausą ir išmaišyti.
3.
Suberti likusius miltus ir užminkyti tešlą. Minkyti apie 10 minučių, po to uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltoje patalpoje apie 1 valandą, kad telša iškiltų.
4.
Pievagrybius nuplauti, smulkiai supjaustyti, pagardinti druska ir apkepti keptuvėje su aliejumi. Smulkintus svogūnus atskirai apkepinti ir sumaišyti su pievagrybiais.
5.
Pakilusią tešlą iškočioti, išpjauti apskritimus, į kiekvieną įdėti įdaro ir šakute stipriai užspausti šonus.
6.
Kepti gilioje keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Ačiū
2022-12-23 19:18
Labai geras receptas, ačiū ATSAKYTI
Nomeda
2020-12-23 20:23
Labai geri,tik miltų man tiek nereikėjo.Dariau su šaldytais baravykais. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital