Nostalgiški pertepti vafliai "Kaip pas mamą" - su kondensuoto pieno kremu ir uogiene

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Pertepti vafliai
Autorius apie receptą: Vaikystės skonio pertepti vafliai, kokius darydavo mama. Vaikystės skonio pertepti vafliai, kokius darydavo mama. Daiva, Gudės hobis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 mililitrų uogienės (tirštos, rūgštesnės, pvz. juodųjų serbentų)
397 gramai kondensuoto pieno, saldinto
250 gramų vaflių
200 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių trynių
1/4 šaukštelio citrinos rūgšties (arba šiek tiek citrinos sulčių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą ištirpinti, supilti kondensuotą pieną, berti citrinos rūgštį, kruopščiai išmaišyti. Dėti kiaušinio trynį, ipšlakti šluotele. Dėti į šaldytuvą valandėlei, kad sutrištėtų.
2.
Vaflius padalinti per pusę. Kiekvieną vaflį tepti kremu ar uogiene, ant viršaus dėti kitą ir taip sluoksniuoti, varijuojant kremą ir uogienę. Švelniai paspausti. Taip sutepiau du vaflių "pyragus".
3.
Paslėgti medine lentelę ir dėti kelioms valandoms į šaldytuvą. Pjaustyti norimo dydžio gabalėliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital