Nostalgiški cukriniai ledinukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Cukriniai ledinukai
Cukriniai ledinukai
Cukriniai ledinukai
Cukriniai ledinukai
Cukriniai ledinukai
Cukriniai ledinukai
Cukriniai ledinukai
Cukriniai ledinukai
Cukriniai ledinukai
Cukriniai ledinukai
Autorius apie receptą: Klasikiniai cukraus ledinukai. Originalios dovanos idėja. Klasikiniai cukraus ledinukai. Originalios dovanos idėja. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 gramų cukraus
150 mililitrų cukraus sirupo
50 mililitrų vandens
3 lašai citrinų sulčių
šiek tiek maistinių dažų
šiek tiek pabarstukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Visi ingridientai suberiami į puodą ir kaitinami, vis pamaišant. Turint maisto termometrą, galima pamatuoti, kada masė pasieks 160 C. Jei tokio neturite, reikia stebėti, kada ims kunkuliuoti lėčiau, masė taps kiek klampesne. Įlašinus į šaltą vandenį, iš karto turi pasidaryti kietas rutuliukas. Jei paspaudus tarp pirštų - nesusiaudžia.
2.
Galima įlašinti dažų ar kvapų, citrinos sulčių.
3.
Formuoti galima į specialias formeles arba ant kepimo popieriaus. Galima ir į mažus popierėlius, skirtus saldiniams. Kol masė skysta, galima įmaišyti pabarstukų, spalvoto cukraus, ar cukatų, sulaužytų kitos spalvos karamelių. Labai karšta ir labai kimba, tad viską darykite mediniu iešmeliu, kad nenusideginti rankų. Masė šaldama greit tirštėja - jei sutingo per daug, galima trumpam pakaitinti. Norint storesnių lolipopų reiktų pilti kiek stingstančią masę (kai taps klampensė), arba kartoti dar vieną sluoksnį. Galima maišyti spalva. Fantazijos ir turimų priemonių laisvė.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (11)
Jurate
2024-03-03 21:12
Aciu! Mums pavyko, tiesa dareme is puse normos pabandymui:) labai gerai patestuoti saltame vandenyje, jei neturi termometro:) ATSAKYTI
Rasa
2024-03-02 17:10
Išbandžiau ir aš, puikiai gavosi. Skonis nepakartojamas ATSAKYTI
Daiva
2023-07-28 19:04
Nesigavo, kažkas ne taip su receptu, darysiu senuoju receptu ATSAKYTI
Simona
2023-07-09 07:26
Ką ne taip galiu padaryti, jei jie sustingsta,suformuoju keksiukų formelėse, o po kiek laiko pasidaro lipnūs, pradeda tirpti ir varvėti. ATSAKYTI
Izabelė
2023-03-05 11:56
Dėka, nesustingo nors ilgai laukėm. ATSAKYTI
Živilė
2023-05-15 13:36
Turi pasiekti 160 laipsniu ATSAKYTI
Ona
2021-06-25 15:16
Labai tobulai pavyko,tik ilgokai reikėjo pavirti. ATSAKYTI
Vika
2020-12-22 21:58
Deja, nesustingo. ATSAKYTI
Živile
2023-05-15 13:35
Per mažai kaitinot ATSAKYTI
Rima
2020-03-03 22:12
Viska dariau pagal instrukcija, minksti ir viskas. Kazkas tame recepte ne taip. ATSAKYTI
2020-02-01 23:59
Man jie lyg ir sustingo, bet vos tik paimam i vertikalią padėtį, tuoj linksta į kažkurią pusę. Ką ne taip padariau? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital