Nostalgiški bulviniai kukuliai su grybų įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Bulviniai kukuliai su grybais
Bulviniai kukuliai su grybais
Bulviniai kukuliai su grybais
Bulviniai kukuliai su grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
Įdarui:
1 stiklinė grybų (apvirtų miško arba pievagrybių)
1 vienetas svogūnų
20 gramų sviesto (lydyto)
1 šaukštas maltų džiūvėsėlių
Kukuliams:
8 vienetai bulvių
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai krakmolo
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite keptuvėje su sviestu. Sudėkite supjaustytus grybus ir pakepinkite kelias minutes. Suberkite džiūvėsėlius, išmaišykite ir atvėsinkite.
2.
Išvirkite bulves su lupenomis, nulupkite ir sutrinkite. Įmuškite kiaušinį, suberkite krakmolą, pagardinkite druska ir išminkykite.
3.
Padarykite paplotėlius, dėkite įdaro ir formuokite kukuliukus.
4.
Dėkite į verdantį vandenį ir virkite apie 10 - 12 minučių. Valgome su grietinės padažu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
As
2019-12-15 20:54
Nesigavo kaip imečiau virti išsiarde ATSAKYTI
Inga
2019-12-16 10:20
Labai priklauso nuo bulvių krakmolingumo - jei krakmolo mažai, reikėtų papildomai dėti :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital