Nostalgiškas spirgučių ir svogūnų padažas cepelinams

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Nostalgiškas spirgučių ir svogūnų padažas cepelinams
Nostalgiškas spirgučių ir svogūnų padažas cepelinams
Nostalgiškas spirgučių ir svogūnų padažas cepelinams
Autorius apie receptą: Tobulas, nostalgiškas spirgučių ir svogūnų padažas. Tik du ingredientai, paruošti nesudėtinga, o ragauti labai skanu. Tobulas, nostalgiškas spirgučių ir svogūnų padažas. Tik du ingredientai, paruošti nesudėtinga, o ragauti labai skanu. Močiutė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
250 gramų kiaulienos šoninės
3 vienetai svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Šoninę supjaustykite nedideliais kubeliais, dėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite apie 10 minučių.
2.
Tada į keptuvę dėkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir kepkite dar maždaug 2-3 minutes.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital