Norvegiška naminė pica

AUTORIUS:
Rugilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 74)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 74)
Norvegiška naminė pica
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
1 stiklinės vandens,
400 g. miltų,
2 a.š kepimo miltelių,
1 a.š druskos,
2 v.š aliejaus.
Įdarui:
1 stiklinės konservuotų pomidorų,
Kumpio (pagal skonį),
tarkuoto sūrio (pagal skonį),
2 a.š druskos,
2 v.š baziliko.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešla: Į vandenį supilti aliejų, į dubenį sudėti viską, kas sausa: miltus, kepimo miltelius ir druską. Supilti vandenį su aliejumi į dubenį ir gerai maišyti. Kai pradės tirštėti, užberkite miltų ir minkykite su rankomis. Tešlą iškočioti į apskritimą, tešla turi būti apie 5 mm. Padėkite kepimo popierių į blėtą ir atsargiai padėkite iškočiotą tešlą. Įdaras: Konservuotus pomidorus sudėti į keptuvę įpilti lašelį aliejaus. Sudėkite supjaustytą kumpį ir baziliką su druska. Patroškinti maišant apie 5 min. Tuo tarpu galima sutarkuoti sūrį. Kai viskas pasitroškins, sudėti viską ant tešlos, gerai paskirstyti. Pabarstyti sūrio ir baziliko. Kepti 200 šilumos orkaitėje, apie 10-15 min. SKANAUS!
AUTORIUS: Rugilė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Jurate
2019-01-26 17:22
Kiek iseis picu? ATSAKYTI
Gabrielė
2016-11-13 10:47
Labai skani išejo pica ATSAKYTI
Ilona
2016-11-13 10:45
Labai skani ir geras receptas :D ATSAKYTI
Nesvarbu
2015-12-31 10:03
Labai skaniai atrodo ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital