Niujorko beigeliai su ZIGMO lašiša ir kaparėliais

AUTORIUS:
ZIGMAS,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Niujorko beigeliai su ZIGMO lašiša ir kaparėliais
Niujorko beigeliai su ZIGMO lašiša ir kaparėliais
Niujorko beigeliai su ZIGMO lašiša ir kaparėliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai riestainių (beigelių)
9 griežinėliai sūdytos lašišų filė (naudojome ZIGMO)
3 šaukštai kreminio sūrio (Filadelfijos tipo)
1 šaukštas kaparėlių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
1 saujelė žalumynų (žirnelių daigų, krapų, salotų lapelių)
3 vienetai kapario
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Beigelius perpjaukite išilgai pusiau, kad pavyktų du žiedai.
2.
Abiejų žiedų pjūvio pusę aptepkite grietinėlės sūriu. Ant vieno iš apteptų žiedų užberkite kaparėlių, uždėkite po 2-3 lašišų griežinėlius ir užvožkite kitą grietinėlės sūriu apteptą žiedą.
3.
Ragaukite su žalumynais, kapariais.
Patarimai:
Beigelių įdarą galima pagardinti obuolių acte marinuotais svogūnų žiedais.
AUTORIUS: ZIGMAS
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital