Nevirtas apelsinų džemas su džiovintomis uogomis, riešutais bei juodąja ceilono arbata

AUTORIUS:
Čiop Čiop kursai
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Nevirtas apelsinų džemas su džiovintomis uogomis, riešutais bei juodąja ceilono arbata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 apelsinas
Žiupsnis cinamono
30 g rudojo cukraus
Žiupsnis druskos, pipirų
Sauja mėgstamų džiovintų uogų ir riešutų
Žiupsnis juodosios arbatos
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Apelsiną kuo švariau nulupti, smulkiai sukapoti ir sumaišyti su cinamonu bei cukrumi. Riešutus bei uogas susmulkinti virtuviniu kombainu arba peiliu, sumaišyti su žiupsniu druskos. Nuo susmulkinto apelsino masės nupilti skysčio perteklių. Patiekiant į lėkštę berti riešutų bei uogų mišinį, ant viršaus dėti apelsinų džemą bei barstyti juodąja arbata. Skanaus! Išmokite žaliavalgiškų desertų gaminimo principų Čiop Čiop žaliavalgystės kursuose! Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia. Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje.  
AUTORIUS: Čiop Čiop kursai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital