Netikras zuikis su moliūgu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Netikras zuikis su moliūgu
Netikras zuikis su moliūgu
Netikras zuikis su moliūgu
Autorius apie receptą: Populiaru tokio tipo pyragus vadinti "netikru zuikiu". Žinoma, jie gaminami iš maltos mėsos, bet šiam kartui pasiryžau eksperimentams ir rezultatas iš tiesų gavosi puikus. Čia Populiaru tokio tipo pyragus vadinti "netikru zuikiu". Žinoma, jie gaminami iš maltos mėsos, bet šiam kartui pasiryžau eksperimentams ir rezultatas iš tiesų gavosi puikus. Čia puiki proga dėti įvairias daržoves, kokias tik mėgstate. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
670 gramų triušienos (naudojau užpakalinius kumpelius, galima keisti kitokia malta mėsa)
280 gramų moliūgų
1 vienetas svogūnų
2 vienetai kiaušinių
1 sauja špinatų
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių (apytikriai)
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
0.5 šaukštelio česnako miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuo triušienos kumpelių nupjauti mėsą ir susmulkinti kuo mažesniais gabaliukais, jei norite, galima ir sumalti. Grynas svoris buvo 480 gramų.
2.
Svogūną susmulkinti smulkiais kubeliais, špinatus suplėšyti rankomis į kelias dalis, moliūgą sutarkuoti burokine tarka. Kuo geriau nusunkti skystį nuo moliūgų.
3.
Į dubenėlį įmušti kiaušinius, išplakti.
4.
Į dubenį sudėti triušienos gabaliukus, svogūnus, špinatus, moliūgą, supilti kiaušinių plakinį, suberti džiūvėsėlius, česnako miltelius, raudonėlius, paprikos miltelius, druską, pipirus ir gerai išmaišyti.
5.
Pailgą kekso formą iškloti kepimo popieriumi, sudėti paruoštą masę ir išlyginti per visą plotą.
6.
Kepti įkaitintoje iki 190 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 minutes, tuomet padidinti kaitrą iki 200 C laipsnių temperatūros ir dar pakepti 15 minučių.
7.
Tiekti galima kaip karštą patiekalą su mėgstamu garnyru ir padažu arba atvėsusį naudoti sumuštiniams ant duonos riekelės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital