Netikras zuikis pataluose

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Netikras zuikis pataluose
Netikras zuikis pataluose
Netikras zuikis pataluose
Netikras zuikis pataluose
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.5 kilogramo faršo
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek pipirų
šiek tiek prieskonių
šiek tiek druskos
šiek tiek džiūvėsėlių
šiek tiek aliejaus
Įdarui:
1 vienetas morkų
1 vienetas saldžiosios paprikos
50 gramų sūrio
šiek tiek majonezo
šiek tiek krapų
Garnyrui:
6 vienetai bulvių
100 mililitrų sultinio kubelių (užpilui)
10 vienetų slyviniai pomidorai
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
šiek tiek alyvuogių aliejaus (apšlakstymui)
šiek tiek majonezo (aptepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į faršą įmušti kiaušinį, sudėti smulkintą svogūną, šiek tiek džiūvėsėlių, pagardinti prieskoniais, druska, pipirais ir gerai išmaišyti. Viską padalinti į dvi dalis.
2.
Kepimo indą ištepti aliejumi, iš vienos dalies suformuoti ovalų blyną ir dėti į kepimo indą.
3.
Morką sutarkuoti, papriką supjaustyti ir išdėlioti ant blyno. Uždėti keletą gabaliukų sūrio, užtepti šiek tiek majonezo ir pabarstyti smulkintais krapais. Iš kitos faršo dalies padaryti didesnį blyną, jį uždėti ant viršaus, sujungti kraštus į vieną didelį kotletą.
4.
Aplink kotletą išdėlioti supjaustytas, prieskoniais įtrintas ir alyvuogių aliejumi apšlakstytas bulves. Išdėlioti porą skiltelių česnako ir pjaustytą svogūną, apibarstyti morkų ir paprikų likučiais. Ant bulvių užpilti šiek tiek sultinio, ir kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 1 valandą 45 minutes. Į kepamą patiekalą sudėti slyvinius pomidorus, o faršą aptepti majonezu, kad gražiai apskrustų ir pakepti dar 15 minučių.
5.
Pateikti karštą, nors skanus ir šaltas. Papuošti petražolėmis ir krapais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ilona
2017-09-18 20:02
O kaip skaniai taip su daržovėm išsikepti! Visada atskirai tiesiog zuikį kepdavau... O čia labai geras sumanymas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital