Netikras zuikis įdarytas virtais kiaušiniais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Netikras zuikis įdarytas virtais kiaušiniais
Netikras zuikis įdarytas virtais kiaušiniais
Netikras zuikis įdarytas virtais kiaušiniais
Autorius apie receptą: 3-jų faršų kombinacija netikram zuikiui yra tiesiog ideali. Zuikis iškepa ne per kietas ir ne per riebus, o skonis ypatingai geras. Anksčiau netikrą zuikį kepdavau naudodama tik 3-jų faršų kombinacija netikram zuikiui yra tiesiog ideali. Zuikis iškepa ne per kietas ir ne per riebus, o skonis ypatingai geras. Anksčiau netikrą zuikį kepdavau naudodama tik vieną mėsos rūšį, dažniausiai kiaulieną, bet išbandžius sumaišyti skirtingus faršus, netikras zuikis išeina žymiai skanesnis. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų kiaulienos faršo
300 gramų maltos kalakutienos
300 gramų jautienos faršo
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
130 mililitrų pieno
3 riekelės batono
1 vienetas svogūnų (didelio)
1 vienetas bulvių (vidutinio dydžio)
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis prieskoninių žolelių (maltai mėsa ar kitų mėgstamų prieskonių)
3/4 šaukštelio druskos
1/3 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus (formai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Batoną užpilame pienu ir pamirkome bent 15 min.
2.
Viename dubenyje sumaišome mėsą su prieskoniais.
3.
Svogūną nulupame, susmulkiname. Bulvę nuskutame, sutarkuojame smulkia tarka. Česnako skilteles nulupame, sutriname česnako spaustuku. Svogūną, česnakus ir bulvę sumaišome su mėsa.
4.
Batoną sutriname, sumaišome su mėsa.
5.
Iš 2/3 faršo masės suformuojame pailgą apskritimą, sudedame kiaušinius, uždedame likusį faršą ir išlyginame paviršių. Viename gale apskritimo galite įspausti razinas vietoje zuikio akių ir nosies. Zuikį dedame į aliejumi pateptą kepimo formą, uždengiame folija.
6.
Kepame iki 220 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min, tada nuimame foliją ir kepame dar 20-25 min, kol zuikis gražiai paruduoja. Patiekiame su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital