Netikras zuikis pagal Ingridą

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Netikras zuikis pagal Ingridą
Autorius apie receptą: Nežinau, ar atsiras tokia šeimininkė, kuri nėra kepusi zuikio. Aš kepu jį taip, kaip išmokė mane kepti zuikį teta. Nors salotų dabar pats metas, kai pilnas turgus ir daržai, bet Nežinau, ar atsiras tokia šeimininkė, kuri nėra kepusi zuikio. Aš kepu jį taip, kaip išmokė mane kepti zuikį teta. Nors salotų dabar pats metas, kai pilnas turgus ir daržai, bet skaniausias man jis vis tiek su bulvių koše ir burokėlių salotomis. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas kiaulienos (maltos)
6 riekelės batono
1 stiklinė pieno
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
1 šlakelis aliejaus
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Batono pluteles nupjauname, o minkštimą išmirkome piene.
2.
Svogūną ir česnaką susmulkiname ir pakepiname aliejuje.
3.
Į mėsą įmušame kiaušinius, beriame prieskonius, sudedame pakepintas daržoves ir batoną. Masę gerai išmaišome. Aš kelis kartus mėsą pakeliu ir metu į dubenį, taip ji geriau sulimpa.
4.
Drėgnomis rankomis formuojame kepaliuko formos kepsnį, dedame į skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepame gerai įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 min. Skanu tiek šiltas, tiek šaltas, kaip mėsos užkandis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital