Netikras Velykinis - Kalėdinis zuikis

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
 Netikras Velykinis - Kalėdinis zuikis
 Netikras Velykinis - Kalėdinis zuikis
 Netikras Velykinis - Kalėdinis zuikis
 Netikras Velykinis - Kalėdinis zuikis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g. veršienos;
500 g. kiaulienos;
200 g. kiaulienos lašinukų;
3 riekelės piene išmirkyto batono;
2 kiaušiniai;
1 svogūnas;
1 morka;
2 šaukštai aliejaus;
nubrauktas šaukštas druskos;
1/4 šaukštelio tarkuoto muskato riešuto;
1/2 šaukštelio juodųjų pipirų;
2 šaukštai kapotų petražolių;
1 šaukštas kapotų raudonėlių;
200 g. sūrio su pelėsiais (geriausiai melynuoju);
PARUOŠIMO BŪDAS:
Veršieną, kiaulieną, lašinukus ir batoną sumalti, įmušti kiaušinius. Snulkiai supjaustytą svogūną ir morkos griežinėlius apkepti aliejuje su žiupsneliu druskos ir įmaišyti į faršą. Įberti muskato riešuto, pipirų, petrežolių, raudonėliu ir likusią druską, gerai išminkyti. Iš masės formuoti ritinį, suploti ir viduryje padaryti griovelį. Į jį priberti smulkiai supjaustyto sūrio. Griovelį užtaisyti ir suformuoti zuikį. Skardą patepti aliejumi ir dėti zuikį. Kepti 200 laipsnių orkaitėje ant apatinės lentyno spaie 45 min. Patiekti šiltą arba šaltą.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital