Nesaldūs varškėčiai su lašiša

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Nesaldūs varškėčiai su lašiša
Autorius apie receptą: Purūs, skanūs, neįprasti bei nenuodėmingi nesaldūs varškėčiai. Purūs, skanūs, neįprasti bei nenuodėmingi nesaldūs varškėčiai. Simona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
180 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
30 gramų kukurūzų miltų
1 žiupsnelis druskos
Patiekiant:
50 gramų lašišos filė
2 šaukštai graikiško jogurto
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Dubenyje sutriname varškę, išmušame kiaušinį, beriame miltus, druską bei viską gerai išmaišome.
2.
Drėgnomis rankomis gnybiame masės ir formuojame rutuliukus (turėtų išeiti 5 rutuliukai), po to juos suspaudžiame, kad išeitų varškėčiai.
3.
Kepame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi po kelias minutes iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
4.
Valgome su graikišku jogurtu ir lašiša, man dar labai patinka su rūkyta žuvimi - upėtakiu.
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital