Nerealiai skanus obuolių pyragas su varške

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Obuolių pyragas su varške
Autorius apie receptą: Šis pyragas mūsų labai mėgstamas ir visada pavykstantis. Receptu kažkada pasidalino kaimynės. Aš jį šiek tiek pakoregavau pagal save ir kepu kepu kepu. Visi paragavę, prašo Šis pyragas mūsų labai mėgstamas ir visada pavykstantis. Receptu kažkada pasidalino kaimynės. Aš jį šiek tiek pakoregavau pagal save ir kepu kepu kepu. Visi paragavę, prašo recepto, tad dalinuosi ir su jumis. (...daugiau) Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
450 gramų miltų
350 gramų cukraus
300 gramų sviesto
4 vienetai kiaušinių (mažesnių, arba 3 didelių)
16 gramų vanilinio cukraus
2 šaukštai kepimo miltelių (nubrauktų)
šiek tiek citrinos žievelės (tarkuotos)
Įdarui:
500 gramų varškės (galima ir daugiau)
pagal poreikį obuolių
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai cukraus
šiek tiek citrinos žievelės (arba cinamono)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą ištirpinti. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Po truputį maišant į kiaušinius supilti pravėsusį sviestą, išmaišyti. Sudėti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, citrinos žievelę ir išmaišyti.
2.
Kepimo formą (aš paprastai naudoju 40x25 cm arba 36x25 cm dydžio) ištepti sviestu ir pabarstyti miltais. Sukrėsti 2/3 tešlos. Drėgnomis rankomis išlyginti.
3.
Obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti į 4 - 6 dalis. Sudėti obuolius ant tešlos vieną šalia kito. Obuolių dėti tiek, kad padengtų tešlą.
4.
Varškę ištrinti su kiaušiniu, cukrumi ir tarkuota citrinos žievele (arba cinamonu). Varškės masę sudėti ant obuolių ir į tarpus tarp jų. Ant viršaus drėgnomis rankomis išdėlioti likusią tešlą ir paskirstyti tolygiai.
5.
Paruoštą pyragą dėti į 180 - 190 C laipsnių orkaitę ir kepti 45 - 50 minučių. Ar iškepęs, patikrinti mediniu pagaliuku. Įkišus ir ištraukus pagaliuką, jis turi būti neapkibęs tešla.
6.
Iškepusiam pyragui leisti truputį atvėsti ir sutvirtėti, o tada skanauti!
Patarimai:
Varškės šiam pyragui galite dėti ir daugiau, ypač jeigu mėgstate varškinius pyragus.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (13)
Vaiva
2019-10-15 19:48
Labai skanus pyragas,kepu jau ne be pirma kartą,rekomenduoju išbandyt nebandžiusiems :) ATSAKYTI
VILMUX
2019-10-02 23:58
Aciuuu uz recepta jau ragauju super gavosi.Nesuprantu kas galejo neiseiti cia vienai komentavusiai moteriai.Receptas superinis niekas neskysta viskas liuks.Labai skanus tik as kita kart desiu maziau cukraus.ACIUUUU UZ SKANU RECEPTA ATSAKYTI
Ilona
2019-09-22 13:05
NUOSTABUS SEKMADIENIO DESERTAS.AČIŪ ATSAKYTI
LINA
2019-09-18 16:32
Tobulas, kepiau ir kepsiu dar ne karta, vietoj obuoliu dejau slyvu ir kriausiu taipogi gavosi skanus. ATSAKYTI
Viktorija
2019-08-31 15:25
Labai skanus pyragas. Rekomenduoju ATSAKYTI
Dana
2019-08-14 12:07
Puikus, skanus, nebrangus. ATSAKYTI
Fėja
2019-08-07 17:17
Reiškia pyragas pakankamai tirštokas, kad reikia lyginti ranka. Kokia ten jo konstitencija? ATSAKYTI
Eglė
2019-08-08 10:57
Kepiau šį pyragą jau tris kartus, nerealus!! Tešla būna tiršta. Ne visai minkoma, bet jau sunkokai maišoma. ATSAKYTI
ku
2019-05-20 20:34
Sis pyragas kazkas wow, kepsiu siandien jau antra karta - be proto skanus ir sotus. Iseina jo daug, bet ir tuoj neliekta. Aciu tariu dideli autorei sio nuostabaus pygaro. ATSAKYTI
Lilija
2018-11-27 08:32
Viskas atrodo labai puikiai.Keliantis apetitą iš pirmo žvilgsnio.Tik ar nebus apsirikta dėl kepimo miltelių.Šaukštais jis nėra dedamas,manau,kad recepte turėtų būti du arbatiniai šaukšteliai. ATSAKYTI
Inga
2018-11-27 09:25
Šiam pyragui tikrai reikia 2 šaukštų kepimo miltelių, bet jie turi būti nubraukti - 1 nubrauktas šaukštas maždaug atitinka 1 šaukštelį su didoku kaupu. Skanaus :) ATSAKYTI
Inga
2019-08-24 19:36
Na dažnai kepu pyragus ir gėda geda pyrago autorei jei nesuteikia pilnos informacijos! Pyragas gavosi tikra košė ir laikas bei temperatūra nurodyta tikrai bloga. Ir dar miltų kiekis per mažas. Ar jaučiatės geriau kai kitiems nepavyksta iškepti? Žinau tokią kategoriją žmonių, kuri tuo mėgaujasi.
ATSAKYTI
Agnė
2019-09-05 16:06
Jūs juokaujat gal? Aš ne pyrago autorė, o tokia pati skaitytoja kaip ir jūs, bet pyragas gavosi kuo puikiausias ir skaniausias. Tikriausiai pati kažką ne taip padarėte jeigu jums nepavyko ir dar kaltinate kitus. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital