Nepaprastai purus ir drėgnas pyragas su varške ir uogiene

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Varškės pyragas su uogiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
300 gramų miltų
175 gramai sviesto
150 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių (didelio)
1 šaukštelis kepimo miltelių (be kaupo)
1 žiupsnelis druskos
Viršui:
500 mililitrų obuolienės (arba kitos uogienės)
500 gramų varškės
8 vienetai kiaušinių
175 gramai sviesto
150 gramų cukraus (kiekis priklauso nuo uogienės saldumo)
2 šaukštai krakmolo (su kaupu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į miltus suberti cukrų, druską, kepimo miltelius ir išmaišyti. Įtarkuoti šaltą sviestą, įmušti kiaušinį ir užminkyti tešlą. Leisti tešlai pailsėti pusvalandį.
2.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, dėti iškočiotą tešlos lakštą, subadyti šakute ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 12 minučių. Išimti iš orkaitės, atvėsinti ir pertepti obuoliene.
3.
Į varškę suberti cukrų, krakmolą, tirpintą sviestą, įdėti 8 kiaušinio trynius ir išplakti elektriniu plakikliu. Kitame puode išplakti baltymus iki standžių putų ir iš lėto įmaišyti į varškės masę. Viską užpiti ant obuolienės sluoksnio ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 35 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital