Nemirštanti klasika – užkandis su lašiša

AUTORIUS:
Selga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Nemirštanti klasika – užkandis su lašiša
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
šiek tiek sausainių (SELGA su jūros druska ir sėklomis)
šiek tiek varškės sūrio (tepamas)
šiek tiek lašišos
šiek tiek citrinų
šiek tiek kaparėlių (marinuoti)
šiek tiek baziliko (šviežias)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Vieno kąsnio sumuštiniai su lašiša – nemirštanti klasika, be kurios šventinis stalas sunkiai įsivaizduojamas. Siekiantiems originalumo siūlome sausainių pagrindo sumuštinukus su lašiša, kurių skonis nenuvils net išrankiausių. Jiems pagaminti gali būti naudojami ruginiai, avižiniai ar sūresni „Selga Nature“ sausainiai su jūros druska ir sėklomis.

Paruošimo būdas: ant sausainių pagal skonį užtepame varškės sūrelį ir uždedame po nedidį lašišos gabalėlį. Ant viršaus pabarstome druskos ir pipirų, uždedame griežinėlį citrinos. Sumuštinio viršų paskaniname marinuotais kaparėliais ir šviežio baziliko šakele. Patiekti iškarto.
AUTORIUS: Selga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital