Nemėsiška kopūstienė

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Nemėsiška kopūstienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g raugintų kopūstų arba šviežų kopūstų
1 burokėlis
2 morkos
1 svogūnas
5 džiovinti baravykai
1 šaukštas obuolių tyrelės
žalių petražolių
druskos
cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Raugintus kopūstus užpilti šaltu vandeniu (1,5 l), o šviežius, supjaustytus - burokų raugu (4 stiklinės). Tada sudėti nuskustas morkas, nuluptą burokėlį bei nuplautus ir išmirkytus grybus. 30 min. pavirinus suberti žiedeliais supjaustytą svogūną. Kai kopūstai suminkštės, išimti burokėlį ir morkas, sriubą pagardinti druska, cukrumi ir obuolių tyrele. Grybus supjaustyti juostelėmis, pakepinti aliejuje, sumesti į sriubą. Patiekti su virtomis bulvėmis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital