Nekeptas žele desertas su obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Nekeptas žele desertas su obuoliais
Nekeptas žele desertas su obuoliais
Nekeptas žele desertas su obuoliais
Nekeptas žele desertas su obuoliais
Nekeptas žele desertas su obuoliais
Autorius apie receptą: Vos 2 ingredientai, keli įrankiai ir galime mėgautis skaniu, netikėtu nekeptu desertu. Pažvelgę į tai, ką susiruošiau gaminti tikriausiai net nenuspėtumėte, kas čia bus. O Vos 2 ingredientai, keli įrankiai ir galime mėgautis skaniu, netikėtu nekeptu desertu. Pažvelgę į tai, ką susiruošiau gaminti tikriausiai net nenuspėtumėte, kas čia bus. O išėjo labai puikiai ir skaniai. Rekomenduoju ir Jums. Nustebinkite save ir kitus. Ne tik obuolių mėgėjus. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai obuolių
700 mililitrų vandens (karšto)
154 gramai citrinų želė (aš naudojau apelsinų, 2 pakelių)
1 šlakelis aliejaus (formai patepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Obuolius nuplauname. Išpjauname sėklalizdžius specialiu įrankiu. Obuolius supjaustome plonais griežinėliais apie 2 mm storio. Patogiausia tai daryti mandolina tipo pjaustykle.
2.
Želė užpilame karštu vandeniu ir gerai išmaišome, kad ištirptų. Šiek tiek atvėsiname.
3.
Želė žiedą arba indą, kuriame gaminsime desertą patepame šlakeliu aliejaus. Sudedame obuolių griežinėlius. Užpilame žele ir paliekame stingti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital